Zonnepanelen

Halverwege vorig jaar is onder leiding van de Schuttersraod het project zonnepanelen opgestart.
Na grondig onderzoek en rekenen was de conclusie dat zonnepanelen een goede optie zou zijn voor de levering van energie voor ons schuttersgebouw.
Begin dit jaar is er gestart met de daadwerkelijke realisatie. Omdat het dak ook al niet al te best meer was, werd er besloten om eerst nieuwe dakbedekking aan te brengen. Nadat dit gereed was werden begin mei de zonnepanelen aangelegd en e.e.a. is sinds 25 mei operationeel.
Het hele project is tot stand gekomen onder leiding van de Schuttersraod en een aantal vrijwilligers. Dit alles in samenwerking met Piet Gertsen (dekdekker) en de firma POLA die de zonnepanelen geleverd en aangesloten heeft.
E.M.M. werkt dus vanaf nu duurzaam en zelfvoorzienend dankzij de 90 panelen die op het dak van het schuttersgebouw zijn geplaatst. Ook is dit mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de overheid.