Mededeling Kermis 2020

Beste Schuttersvrienden en Schuttersvriendinnen,

Waar we al bang voor waren is helaas toch werkelijkheid geworden, alle evenementen tot tenminste 1 september mogen geen doorgang vinden. Helaas moeten we dus mededelen dat er o.a. geen kermis zal zijn in 2020. Het jaarlijkse feest waar we vanaf dit jaar van zaterdag tot en met dinsdag vol gas hadden willen gaan en waar de gemeenschap zo naar uitkijkt.

Waar we het liefst weer met elkaar hadden geproost op een gezond leven, zullen we met z’n allen een pas op de plaats moeten maken om gehoor te geven aan de maatregelen die nodig zijn om ons allemaal gezond te houden.

We zijn, als bestuur, blij dat ons huidige koningspaar heeft aangegeven om ook het komend schuttersjaar Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar te vertegenwoordigen. Frans en Alice, dank daarvoor. Super !!!

Het bestuur is op dit moment bezig om alle mensen, die betrokken zijn bij de evenementen tot 1 September, vanuit Schutterij E.M.M. te informeren.

We hopen dat het Schuttersfeest in het laatste weekend van September door mag gaan en zijn aan het bekijken of we hier dan meer invulling aan kunnen geven en daarna gaan we natuurlijk voor Kleintje kermis 2020 op Zaterdag 10 Oktober.

Vanuit het bestuur E.M.M. Ooy-Zevenaar wensen we allen veel gezondheid en laten we goed voor elkaar zorgen.

Bestuur E.M.M. Ooy-Zevenaar