Hangt u de vlag zondag ook uit?

*Hangt u ook de vlag uit zondag?*

Normaal gesproken was aankomende zondag (de 27e) ons jaarlijkse schuttersfeest geweest. Schietwedstrijden, muziek en toch nog even gezellig samen zijn. De afsluiting van het geĆ¼niformeerde schutters jaar voor ons eigenlijk.

Helaas is door de corona dit niet mogelijk zoals we allen gewend zijn. Maar, zoals ieder jaar zal er nog wel een rondje gemaakt worden door het Ooyse landschap. Uiteraard rekening houdende met alle maatregelen.

Om toch nog een gevoel te hebben dat het Schuttersfeest is vragen wij u het volgende: hang allen uw EMM-vlag uit, neem in de middag een lekker drankje en zoek digitaal of telefonisch contact met anderen om het toch nog te vieren en te proosten op het schuttersfeest.

Om het schuttersgebouw toch nog feestelijk aan te kleden hangen er twee spandoeken, gemaakt door ons koningspaar, aan de voorgevel. Om voor iedereen in deze tijden een warme groet uit te brengen.

Het duurt inmiddels lang, wij missen u allen, maar we hopen zeer spoedig elkaar weer te mogen ontmoeten met een glas in iedere hand, proostend op een geweldig feest.

Eendracht Maakt Macht!