Bericht voorzitter 25 maart

Beste schuttersvrienden en vriendinnen,

Langs deze weg willen wij weer even wat van ons laten horen.
De maatregelen omtrent het coronavirus duren erg lang en iedereen verlangt zo naar meer vrijheid, meer sociale contacten en natuurlijk een leuk feestje waar je weer een biertje kunt drinken en vooral samen een leuke tijd kunt beleven.

Zoals het er nu voorstaat zullen de activiteiten van de schutterij voorlopig nog niet te hervatten zijn, en hopen we dat wij nog een alternatieve kermismiddag kunnen organiseren voor jullie,”kaderleden ”

Ons koningspaar Frans en Alice hebben voor 2021-2022 weer toegezegd om nog een derde koningsjaar in te vullen hoe die er dan ook uit gaat zien. Het is fijn om de medewerking te hebben van deze 2 fantastische mensen en laten we hopen dat we met dit koningspaar de corona periode definitief vaarwel kunnen zeggen.

De federatie heeft voor dit jaar alle concoursen en schuttersactiviteiten gecanceld onder verantwoording van de federatie.
Kringdag 25 juli gaat dus niet door en indoor vendelen doen we ook niet aan mee.

Wat betreft de ledenvergaderingen van 2020, we hebben al aangegeven als jullie de stukken hiervan willen inzien dat je ,je dan kunt melden bij de secretaris.
Voor 2021 wachten we af wanneer we weer een ledenvergadering kunnen uitschrijven.

Het is allemaal zo onwerkelijk deze situatie en wij missen jullie allemaal enorm net zoals jullie gezelligheid bij de activiteiten.
Nu er een stip aan de horizon zichtbaar wordt hopen we dat we nu geleidelijk aan uit de lockdown komen en weer samen iets kunnen organiseren.
En O wee als we weer mogen…..😉
Voor diegene die de weg niet meer weten, we hebben nog wel routebeschrijvingen😜 en als je niet meer weet wat je altijd dronk, we hebben het nog wel onthouden😜, dus geen zorgen….. we gaan er weer iets mooisvan maken💪🏻💪🏻

We gaan na de corona weer met frisse moed een nieuwe start maken en we gaan samen weer alles opbouwen naar een gezonde en gezellige toekomst bij EMM.
Iedereen doet hier aan mee of je nu 3, 10 of 60 jaar lid bent en of je nu 2 ,3 of 6 concoursen en verbouwingen hebt mee gewerkt, iedereen doet mee!!💪🏻
We kunnen altijd dankbaar en trots terug kijken naar de afgelopen jaren waar veel gebeurt is en tot stand gekomen is .
Maar nu moeten we vooruit kijken naar de toekomst en samen met onze schuttersfamilie de schouders eronder zetten.
Ik weet zeker dat we dat weer gaan redden.
Laten we hopen dat we de draad nu geleidelijk weer kunnen oppakken.
We gaan de schade straks weer inhalen maar we moeten nog even volhouden en dat doen we “samen en niet alleen”

Blijf gezond.

Met schuttersgroeten,
Peter Gertsen