E.M.M. Ooy-Zevenaar presents op 16 december 2023 “De Foute Kerstparty”

Op zaterdag 16 december 2023 gaan we “De Foute Kerstparty” organiseren met Slamm coverband.

Dus zet 16 December 2023 al vast in de agenda, rond dit weekend stond natuurlijk al jaren het Retteketet Kerstspektakel in de agenda geschreven maar vanaf 2023 gaan we voor “De Foute Kerstparty“…..dus doe je gekste kerstoutfit aan, berg je Oktoberfest kleding nog niet op, kijk of je de juiste carnavals outfit al hebt….Kortom, we gaan er een te gek feest van maken voor iedereen waar alle smaken bij elkaar komen.

De kaartverkoop start op 18 november.

Wie is Slamm coverband:
Slamm is niet zomaar een coverband. Het is een band die elk feest naar een hoger niveau tilt met een mix van show, muziek en interactie. Al meer dan een decennium lang reist Slamm door het land met een spetterende live-act die iedereen in beweging brengt. Geen bandje dat alleen maar liedjes speelt, maar een band die het publiek betrekt en vermaakt.
Slamm bestaat uit zes gedreven muzikanten, waaronder een geweldige zangeres en een charismatische frontman die weten hoe ze de zaal moeten opzwepen. Slamm komt uit Brabant, maar voelt zich thuis op elk podium: of het nu gaat om een bruiloft, een festival of een bedrijfsfeest, de Grand Slamm Party past zich aan elke situatie aan.