Aanmelden rommelmarkt

Aanmelden Rommelmarkt EMM Ooy-Zevenaar

Wilt u graag uw zolder eens goed opruimen, maar vindt u het zonde om alles weg te gooien? Verkoop het dan! Op de rommelmarkt huurt u al een kraam vanaf € 25,-. De prijs bestaat uit € 15,- huur en € 10,- borg.
Een kraam is 3 vierkante meter. Iets voor u, zo’n eigen kraam op de Vrije Markt? U huurt ’m in drie simpele stappen.
Geen levende have en etenswaren. Commerciële bedrijven kunnen hier niet terecht!

Stap 1
Reserveren kan op drie manieren:
– Telefonisch, bij de marktmeester: 06-22794056
– Via onderstaande formulier

Stap 2
Bij persoonlijke of telefonische reservering krijgt u al direct te horen of er voldoende ruimte is. Is dit het geval, zie stap 3. Is er niet direct plek, dan wordt u op de wachtlijst geplaatst en neemt de marktmeester contact met u op zodra wij een plaats beschikbaar hebben. Dat gebeurt ook als u online reserveert. De bevestiging staat vast als er € 25,- is overgemaakt aan de penningmeester van EMM op rekeningnummer NL80 RABO 3748 5815 2 onder vermelding van “rommelmarkt”.

Stap 3
Op de afgesproken zondagochtend meldt u zich bij het schuttersgebouw om 8.00 uur. Hier krijgt u een standplaats toegewezen. Nog even inrichten en klaar is de koopman. En uw kopers? Die komen vanzelf. Reken maar!

Wachtlijst
De eventuele wachttijd is sterk afhankelijk van de tijd van reservering. Bij het bepalen van uw plaats op de wachtlijst houden we rekening met de datum van uw aanvraag. Voor specifieke informatie hierover kunt u telefonisch contact opnemen met de marktmeester: 06-22794056.

AANMELDFORMULIER