Kermis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17-06-2018 - 19-06-2018
Hele dag

Locatie
EMM Gebouw


Programma kermis 2018

 Zaterdag 16 juni: Van 20.00 tot 22.00 uur is er gelegenheid voor het afhalen van vrijkaartjes voor de draaimolen voor de kinderen van de leden. Tevens is er gelegenheid om het lidmaatschap alsnog te voldoen.

Zondag 17 juni: Om 11.30 uur verzamelen bij café De Kroon voor deelname aan de sacramentsprocessie.

Om 17:15 verzamelen bij het schuttersgebouw waarna er om 17.30 wordt vertrokken om het nieuwe koningspaar Harald van Poorten en Arianne Schoof af te halen bij het koningshuis aan de Hoevestraat. Vervolgens wordt de boog aan Schutstal bezocht. Hierna gaan we terug naar het schuttersgebouw om afscheid te nemen van het huidige koningspaar, Frank en Cindy van Embden, waarna de inhuldiging van het nieuwe koningspaar zal plaatsvinden.

Muziek is er vanaf 20:30 uur.

Maandag 19 juni: Om 10:15 verzamelen, 10:30 vertrek vanaf het schuttersgebouw om de erebogen aan de Heilige Huisjes en Zuiderlaan 2 te bezoeken.
Bij aankomst in het schuttersgebouw is er muziek van Kaliber. Tevens worden deze morgen de prijzen van het koningschieten en de mooiste bogen uitgereikt.

Om 17:30 verzamelen, 17:45 vertrek vanaf het schuttersgebouw om de boog aan de Zuiderlaan 1 en de Slenterweg te bezoeken.

Muziek in het schuttersgebouw is er vanaf 20:30 uur.

Dinsdag 20 juni
: Om 8:15 aanwezig zijn om vanaf het schuttersgebouw naar de St. Martinuskerk te vertrekken. Hier wordt samen met Schutterij St-Anna de kerkdienst gevierd. Na de viering volgt er een gezamenlijke vendelhulde op het kerkplein.

Vanaf Thoen & Thans wordt de ereboog aan het St-Annaplein en de Oud-Zevenaarseweg bezocht. Aan de Oud-Zevenaarseweg worden broodjes aangeboden door de schutterij. Bij aankomst in het schuttersgebouw is er muziek van Kaliber.

Om 19.15 uur verzamelen, 19:30 vertrek naar het koningshuis om het koningspaar af te halen.
Muziek in het schuttersgebouw is er vanaf 20:30 uur.

Tijdens de rondgangen wordt de muziek verzorgd door muziekvereniging Crescendo.
De muziek in het schuttersgebouw wordt verzorgd door Kaliber.
De erebogen worden ‘s zondags na de processie geïnspecteerd.
Dit jaar is het zeker dat er botsauto’s zijn.