Kleintje Kermis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
10-10-2020
20:00

Locatie
EMM Gebouw


Voor het 4e jaar op rij organiseert E.M.M. samen met Topband KalibeR het feest “Kleintje Kermis” op zaterdag 10 Oktober 2020.
Een feest voor iedereen die toe is aan een topavond zo mooi net na de carnaval en voor het kermisseizoen.
Uiteraard zal KalibeR weer alle registers opengooien en zullen ze de unieke feestsfeer weer creëren die iedereen in de Liemers, er daarbuiten, van deze ras muzikanten kent.
Daarnaast hebben we voor deze avond ook weer een artiest geboekt en voor dit jaar hebben we gekozen voor zanger Kafke.
Wie is: Zanger Kafke
Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!
In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit wat een hit wordt, daarnaast brengt hij ook nog de nummers van Kerstmis tot Carnaval en de Finale uit. Eind december 2019 staat hij in een uitverkochte poptempel 013 in Tilburg.
Kortom, Zanger Kafke staat garant voor feest. (www.zangerkafke.nl)
Meer informatie over Kleintje Kermis op www.kleintjekermisooy.nl