NOTV Toneeluitvoering

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26-10-2018
20:00

Locatie
EMM Gebouw

Geen Categorieën


NoTV speelt weer!!

Na een paar jaar weer heerlijk te hebben geschitterd door afwezigheid, zijn we weer klaar om opnieuw een sterk staaltje ooyse toneelkunst op te voeren.
Komt allen naar de speciale Jubileum uitvoering: De strijd om Carina!
In het kader van 90 jaar Toneel & Zang in Ooy , speelt NoTV een heerlijk ouderwets blijspel, vol humor, mis- verstanden, de nodige verkleed- partijen en verliefdheden.

Wanneer: 19/20/21 & 26/27/28 oktober
Hoe Laat: Vrij & Zaterdag 20.00 u. op Zondag 14.00 u.
Waar: EMM gebouw Ooy (omgebouwd tot theatertje voor max 100 personen)
Reserveren: www.notv-ooy.nl (wacht liever niet te lang)
Prijs: 7,50 (incl. 1 consumptie)

Toen we dit jaar nadachten over een nieuw stuk, vonden we in de oude OTV doos een foto van ‘Toneel & Zang vereniging Vrede en Vriendschap’ (opgericht 1928).
Dat bracht ons op het idee om – als eerbetoon aan de 90 jaar stokoude Ooyse toneelgeschiedenis – een stuk te nemen uit het archief van OTV. We hebben er veel gelezen mar we raakten geïnspireerd door het stuk: Wegpiraten. Hilarisch stuk maar wel bijna 70 jaar oud en dus veel te lang en met een taalgebruik dat ons nu wel heel ongemakkelijk in het gehoor*ligt.
Dus.. tja.
Toen heeft onze altijd even enthousiaste regisseur het stuk herschreven, flink ingekort en van de nodige extra grollen en grappen voorzien.
We hebben er zelf al veel om gelachen en kunnen dus met overtuiging zeggen dat deze ouwe koe volledig hersteld en frisser dan ooit uit de sloot herrezen is.
Om het allemaal nog feestelijker te maken zal het gelegenheidskoor de Importantes mooie, leuke en gezellige liederen ten gehore brengen onder het motto: het oog wil ook wat!

* Ringleiding aanwezig